Za koga?

Udeleženci in vodniki
Na Roverway greste kot udeleženci lahko vsi, stari od 16 do 22 let (rojeni od 14. avgusta 1994 do 3. avgusta 2000). Prijavite se lahko s svojim vodom, ki ga sestavlja od 6 do 8 članov, ali pa tudi posamezno, pri čemer vas bomo v vode poskusili razporediti organizatorji. Vsak vod bo spremljal vodnik, starejši od 18 let.

Član skupine mednarodnega osebja (IST)
Za organizacijo dogodka bo potrebnih 500 članov osebja, ki bodo skrbeli za nemoten potek Roverwaya ter ob opravljanju svojih funkcij spoznavali in sodelovali z drugimi tujimi taborniki in obiskovali nekatere aktivnosti dogodka. Ves čas dogodka bodo na osrednjem tabornem prostoru v Jambvilleu. Običajno po prijavi lahko izrazite interes za točno določeno delovno področje, vendar ni nujno, da boste delali ravno tam. Za IST-jevca se lahko prijavite vsi, starejši od 22 let (rojeni 3. avgusta 1994 ali pred tem). Za boljše sporazumevanje je potrebno znanje angleščine in/ali francoščine.

Organizacijska ekipa Roverwaya
Organizatorji glavnega dogodka bodo v načrtovanje in priprave Roverwaya vključili tudi člane iz drugih držav. Vsi ti člani morajo biti uradno včlanjeni v ZTS in potrjeni s strani organizatorjev nacionalne odprave. Več informacij o tem bo znanih kasneje.

Ni komentarjev:

Objavite komentar