petek, 30. september 2011

Odprte prijave

Z veseljem sporočamo vest, da so odprte prijave za Roverway 2012. Več informacij o pogojih udeležbe si preberite v razpisu.

Cena tabornine za udeležence je 440 €, za člane mednarodnega osebja 270 €. V to pa ni vključena pot na Finsko in nazaj, saj bomo dodatni program pred in po Roverwayju pripravili na vsaj dveh skupnih srečanjih pred odhodom (prvo predvidoma januarja in drugo v aprilu).

Udeleženci se lahko prijavite kot posamezniki, ali pa kot vodi (v tem primeru izpolnite v prijavnici ime voda, a pazite, vsaj dva člana voda morata biti polnoletna, da prevzameta vlogo vodnika, če ne pa pustite prazno).

Vsi, ki bi bili radi del mednarodnega osebja, izpolnite isto prijavnico, le da si izberete vsaj dve področji, kjer bi radi sodelovali (izobraževanje, zdravje in varnost, podtabor, infrastruktura in vzdrževanje, finance in strežba).

Na podstraneh si lahko ogledate tudi izpopolnjene informacije o poteh, ki jih boste lahko izbrali v novembru, taboru in programu, ki ga za vas pripravljajo finski taborniki.

Več informacij dobite na: roverway2012@hotmail.com.

Ni komentarjev:

Objavite komentar