ponedeljek, 26. december 2011

Prvo srečanje odprave

Prvi sestanek odprave ZTS na Roverway 2012 bo v petek, 6. januarja 2011, 18.00.


Zaradi velikega števila prijavljenih (Ja, premagali smo osemdesetko!) se je spremenila lokacija srečanja. Dobili se bomo v skupnih prostorih študentskega doma na Gerbičevi 59 v Ljubljani, kjer bo dovolj prostora za vse sodelujoče, pa še parkirišča trgovskih centrov v bližini so zaenkrat še brezplačna, na Parmovi je po novem letu plačljivo parkirišče.


Da bo vzdušje taborniško, pa ne pozabite prinesti svojih podmetačev (armafleksov).

Osnovne informacije
Kaj bomo tam počeli?
  • Se bomo spoznali,
  • razporedili se bomo po vodih,
  • izbrali bomo poti,
  • izvedeli nekaj več o stroških odprave,
  • izbrali najugodnejšo pot na Finsko,
  • se razdelili v delovne skupine (Ho-Ho, skupna oprema, sponzorji, spletna stran, podoba odprave ...),
  • izbrali skupno opremo po željah in zmožnostih (rutica, pulover, majica, značke, priponke ...),
  • določili datum in kraj drugega srečanja.
Vodi
Nekateri ste že izrazili željo, da bi svoje bivanje na Finskem preživeli skupaj. V kolikor ste se prijavili kot popoln vod (najmanj 5 članov in 2 vodnika), ste tudi že izbrali svojo pot, nekateri ste se odločili na podlagi izbranih poti, ostale pa sva s Katarinco po posvetovanju razdelila v vode. Na prvem srečanju se boste spoznali in uskladili svoje želje glede poti.

Podoba in sorodne zadeve
Seveda si vsi želimo, da bi nas na Finskem prepoznali, zato lahko vsi udeleženi Roverwayja do prvega sestanka razmislite o skupnem znaku odprave, ki bo predstavljal našo organizacijo na Finskem. Lahko imate za oporo uradni znak, lahko pa pustite domišljiji prosto pot.

Če pa kdo že ima idejo in bi jo na srečanju rad predstavil, naj pride tja z risbico in skupaj se bomo odločili o nadaljnjih korakih.

Domača naloga
Do prvega srečanja se najejte novoletnih sladkarij, da boste polni energije pogumno stopili na pot, ki se bo zaključila konec julija 2012. Preglejte poti in si v misli zapecite najboljšo izbiro.

Ne čakaj pomladi, ne čakaj na maj in pridi na prvo srečanje.

Ni komentarjev:

Objavite komentar