torek, 15. september 2015

Prijave na Roverway 2016 so odprte!Po tem, ko ste že slišali dobre zgodbe s prejšnjih Roverwayev in drugih mednarodnih akcij, si dobro prebrali podatke na spletni strani in sprejeli odločitev, da res greste na prihodnji Roverway v Franciji, so se zdaj za vas končno odprle tudi prijave!

Za uspešno prijavo:
(1) izpolnite prijavnico;
(2) natisnite in izpolnite izjavo ter jo pošljite na naslov »Zveza tabornikov Slovenije, Einspielerjeva 6, 1000 Ljubljana« s pripisom »za Roverway 2016«;
(3) plačajte prvi obrok prijavnine do 15. novembra (podatki za nakazila se nahajajo v razpisu).

Za veljavno prijavo morate storiti vse to, kasneje pa v skladu z roki, navedenimi v razpisu, poravnati še preostala plačila v obrokih.V prijavnici bo morda potrebno ročno spremeniti podatek o tem, iz katerega rodu prihajate. Po oddaji prijave boste prejeli potrditveno sporočilo na vaš e-naslov - preglejte tudi svoj predal za nezaželeno pošto.

Med opombe zapišite tudi, ali se boste prijavili kot udeleženec, vodnik ali član mednarodne skupine osebja (IST). Prijavnice oddajate posamezno, med opombe pa zapišite tudi ime voda (ali neko skupno šifro), s katerim se boste odpravili na Roverway. Če druge člane voda še iščete, pa se čim prej oglasite na e-naslov  in vas bomo poskusili povezati med seboj.Ni komentarjev:

Objavite komentar